Om Innherred helsehus

Innherred psykologsenter AS

Hvordan ta kontakt
Vårt ønske er å kunne tilby psykologtjenester med god kvalitet til deg som føler at du trenger det. Dette gjør at det er viktig for oss at du selv tar kontakt for å be om psykologhjelp. Det er også mulig for deg å snakke med din fastlege om dette. Hvis fastlegen anbefaler psykologsamtaler, så kan du be fastlegen om å sende oss et skriv med samme type informasjon som en henvisning til annen psykisk helsehjelp. Da skriver fastlegen opplysninger som er greit for oss å vite, og din kontaktinformasjon. Deretter vil vi ta kontakt.

Vi kan ikke love at alle som tar kontakt får et tilbud, men vårt mål er at alle som føler de trenger det skal få et tilbud innen kort tid.

Hva kan vi tilby
Vi kan blant annet tilby psykologsamtaler med evidensbaserte behandlingsformer for psykiske lidelser, utredning av psykiske lidelser, støttesamtaler i vanskelige perioder, samtaler for personlig utvikling, samtaler i forbindelse med livskriser og parsamtaler. Våre psykologer har taushetsplikt, men de som ikke er psykologspesialister vil drøfte problemstillinger og behandling med en mer erfaren kollega som er psykologspesialist. På en slik måte får vi kvalitetssikret helsehjelpen som gis.

Pris per samtale
Pris per samtale er 1250,- som betales etter hver samtale. Det er helt opp til deg hvor mange samtaler du ønsker. Vi anbefaler at du undersøker med din forsikringsordning om du kan ha krav på dekning av psykologsamtaler. Det kan også være at din arbeidsgiver ønsker å betale for samtaler. Dette kan eksempelvis være for å bidra til å unngå sykemelding. Ved ubenyttede timer som ikke avbestilles minimum 24 timer før samtalen faktureres 1250,-.

Psykologer
Jakob Støre-Valen, psykologspesialist (eier)
Jostein P. Å. Lein, psykologspesialist (eier)
Tor Andreas Aasen, psykologspesialist
Hans Lind, psykolog
Inge Storkaas, psykolog


Åpningstider
Vi tilbyr samtaler på kveldstid i ukedagene. Tidspunkteravtales med din psykolog.

Kontakt
Epost-adressen:post@innherredpsykologsenter.no
Telefonnummer: 90586436

Hvis du ikke ønsker å komme i kontakt med oss gjennom Jostein Lein,
så kan du kontakte Jakob Støre-Valen. Enten på

E-post: jakob@valen.cc eller
Telefon: 98423805

Ultralyd fra uke 6-11
Tidlig ultralyd mellom uke 6-11, gjøres vaginalt. Hensikten med undersøkelsen er å se utviklingen av svangerskapet, at fosteret er i uterus og antall foster. Hjertet har begynt å slå, og hjertefrekvensen varierer ut fra hvilken svangerskapsuke du er i. Ved å måle fosteret fra hode til rumpe- CRL, beregnes svangerskapslengden. Den embryonale fasen avsluttes, og embryoet går nå over til å være et foster. God oppfølging og en ultralydundersøkelse mellom uke 6-11 kan ofte  være nødvendig og viktig da sjansen for spontanabort er størst i denne perioden.

Ultralyd fra uke 12-18.
Nå har den føtale perioden startet, alle organene er dannet og det begynner å ligne en baby. I denne perioden av svangerskapet kan man ved hjelp av ultralyd begynne å vurdere anatomien hos fosteret og få en bekreftelse på at fosterets utvikling så langt har vært normal. Dette kan være vesentlig i forhold til videre oppfølging i svangerskapet.

Ultralyd fra 26-32.
3D ultralyd er stillbilde, mens ved 4D ser man fosteret i bevegelse.
Undersøkelsen anbefales mellom uke 26 og 32 i svangerskapet. Da er romforholdene i livmoren gode, og det er godt med fostervann rundt barnet. 
Det kan være utfordringer med undersøkelsen. For å få vellykkede bilder må fosterets ansikt være vendt opp mot mors mage, armer og ben må ikke dekke ansiktet, og det må være tilstrekkelig med fostervann. Ligger barnet mot mors rygg blir det vanskelig å få gode bilder

Ultralyd mellom uke 32-40.
Ultralyd i denne fasen av svangerskapet kalles trivsel og vekstkontroll. Undersøkelsen utføres for å se om fosteret vokser og utvikler seg som forventet og om det er normal mengde fostervann rundt fosteret. Det vil også gjøres en anatomisk vurdering for å kontrollere at utviklingen av organene er normal. Morkakens plassering blir også vurdert slik at den ikke er et hinder i forhold til fødsel.
Prisliste

Tidlig ultralyd             
(uke 6-11)                Kr. 1100,-  Varighet: 30 min. 

2D ultralyd                     
(uke 12-18)              Kr. 1100,-  Varighet: 30 min.

3D/4D Ultralyd                
(uke 24-30)              Kr. 1350,-
  Varighet: 45 min.

2D Ultralyd                   
(uke 32-40)              Kr. 1100,-  Varighet: 30 min.

Timer som ikke avbestilles innen 24 timer før avtalt time faktureres.

Ansatte

Jostein Lein

Psykolog

Jakob Støre-Valen

Psykolog

Informasjon

Åpningstider

Innherred psykologsenter AS

Mandag :

15.30-21.00

Tirsdag :

15.30-21.00

Onsdag :

15.30-21.00

Torsdag :

15.30-21.00

Fredag :

15.30-21.00

Lørdag :

STENGT

Søndag :

STENGT

Kontakt

Innherred psykologsenter AS

Telefon :

905 86 436

Mail:

jostein.lein@gmail.com

Nettsiden er laget av Hattrem AS