Om Innherred helsehus

Innherred idrettsmedisin

Innherred Idrettsmedisin – Senter for Fysioterapi og Manuellterapi er lokalisert i Innherred Helsehus på Røstad, Levanger. Vi har seks behandlingsrom/kontorer, treningssenter, garderobe med dusj og parkering med god kapasitet.

Ved klinikken jobber 8 fysioterapeuter (hvorav 2 er manuellterapeuter og en psykomotorisk fysioterapeut) og en sekretær. Tre av fysioterapeutene har avtale med HELFO, mens de fem andre driver privat.  I tillegg har vi nært samarbeid med ernæringsfysiolog, psykolog og idrettslege. Klinikkens fysioterapeuter har god kompetanse og erfaring innen diagnostikk og kartlegging av årsak til smerte / redusert funksjonsnivå. Vi tilbyr medisinsk treningsterapi, såletilpasning, ESWT, slyngetrening, styrke –og utholdenhetstrening, opptrening og rehabilitering etter akutte skader og operasjoner/sykdom, samt belastningsrelaterte og kroniske (langvarige) lidelser. Vi har et samarbeid med Care Treningssenter, og ved avsluttet behandling ved vårt institutt kan våre kunder fortsette sitt treningsprogram ved Care Treningssenter Levanger

Klinikken har et nært samarbeid med Røstad Legesenter som også er lokalisert i Innherred Helsehus, samt med andre leger i distriktet.

Vi har en god faglig og forskningsbasert tilnærming til pasientens plager.

Ultralyd fra uke 6-11
Tidlig ultralyd mellom uke 6-11, gjøres vaginalt. Hensikten med undersøkelsen er å se utviklingen av svangerskapet, at fosteret er i uterus og antall foster. Hjertet har begynt å slå, og hjertefrekvensen varierer ut fra hvilken svangerskapsuke du er i. Ved å måle fosteret fra hode til rumpe- CRL, beregnes svangerskapslengden. Den embryonale fasen avsluttes, og embryoet går nå over til å være et foster. God oppfølging og en ultralydundersøkelse mellom uke 6-11 kan ofte  være nødvendig og viktig da sjansen for spontanabort er størst i denne perioden.

Ultralyd fra uke 12-18.
Nå har den føtale perioden startet, alle organene er dannet og det begynner å ligne en baby. I denne perioden av svangerskapet kan man ved hjelp av ultralyd begynne å vurdere anatomien hos fosteret og få en bekreftelse på at fosterets utvikling så langt har vært normal. Dette kan være vesentlig i forhold til videre oppfølging i svangerskapet.

Ultralyd fra 26-32.
3D ultralyd er stillbilde, mens ved 4D ser man fosteret i bevegelse.
Undersøkelsen anbefales mellom uke 26 og 32 i svangerskapet. Da er romforholdene i livmoren gode, og det er godt med fostervann rundt barnet. 
Det kan være utfordringer med undersøkelsen. For å få vellykkede bilder må fosterets ansikt være vendt opp mot mors mage, armer og ben må ikke dekke ansiktet, og det må være tilstrekkelig med fostervann. Ligger barnet mot mors rygg blir det vanskelig å få gode bilder

Ultralyd mellom uke 32-40.
Ultralyd i denne fasen av svangerskapet kalles trivsel og vekstkontroll. Undersøkelsen utføres for å se om fosteret vokser og utvikler seg som forventet og om det er normal mengde fostervann rundt fosteret. Det vil også gjøres en anatomisk vurdering for å kontrollere at utviklingen av organene er normal. Morkakens plassering blir også vurdert slik at den ikke er et hinder i forhold til fødsel.
Prisliste

Tidlig ultralyd             
(uke 6-11)                Kr. 1100,-  Varighet: 30 min. 

2D ultralyd                     
(uke 12-18)              Kr. 1100,-  Varighet: 30 min.

3D/4D Ultralyd                
(uke 24-30)              Kr. 1350,-
  Varighet: 45 min.

2D Ultralyd                   
(uke 32-40)              Kr. 1100,-  Varighet: 30 min.

Timer som ikke avbestilles innen 24 timer før avtalt time faktureres.

Ansatte

Elisabeth Hjulstad Aarøe

Fysioterapeut

Kim Kvello Alme

Fysioterapeut

Erik Alstad Sunde

Fysioterapeut

Barbara Hatlenes

Psykomotorisk Fysioterapeut

Runar Jenssen

Manuellterapeut / Fysioterapeut

Trond Viggo Sjøbakk

Manuellterapeut / Fysioterapeut

Silje Lystad Eggen

Fysioterapeut

Trond Sandvik

Fysioterapeut

Victoria Skjærvik

Sekretær

Informasjon

Åpningstider

Innherred idrettsmedisin

Mandag :

0800-1530

Tirsdag :

0800-1530

Onsdag :

0800-1530

Torsdag :

0800-1530

Fredag :

0800-1530

Lørdag :

STENGT

Søndag :

STENGT

Kontakt

Innherred idrettsmedisin

Telefon :

90287131

Mail:

Nettsiden er laget av Hattrem AS